Norsk
English

Personvernerklæring

Personvernet til våre brukere er en topp prioritet for Truegroups. Vi vil ikke samle inn mer informasjon fra deg enn vi trenger. Vi vil ikke dele dine data med 3. parter uten ditt samtykke, og vi vil sikre dine data med de beste verktøy og metoder tilgjengelig.

Lenger ned på denne siden kan du lese mer om personvernerklæringen til Truegroups. Dersom du har forslag til hvordan vi kan forbedre personvernet eller sikkerheten for våre brukere, håper vi du sender dem til oss.

Truegroups Personvernerklæring er en del av Truegroups Betingelsene for bruk av Truegroups Tjenesten. Ved å gå til og/eller bruke www.truegroups.com og Truegroups-tjenestene som er tilgjengelig på webside, i epost, i kalendere, i mobile apps og i tablet-apps ("Tjenestene"), aksepterer du og er enig i å være forpliktet til disse Brukerbetingelsene, i tillegg til Databehandleravtalen, Personvernerklæringen og Retningslinjer for Akseptabel Bruk ("Truegroups-betingelsene").

Vi samler inn og bruker den følgende informasjonen for å tilby, forbedre og beskytte våre Tjenester:

Brukerkonto

Vi samler inn og kobler til din brukerkonto informasjon som navn, epost-adresser, telefonnummer, betalingsinfo og fysiske adresser. Noen av våre Tjenester lar deg aksessere din brukerkonto og din informasjon gjennom andre tjenestetilbydere.

Tjenester

Når du bruker våre Tjenester, lagrer vi prosesserer og overfører dine data. Hvis du gir oss tilgang til dine kontakter, vil vi lagre disse kontaktene på vår server slik at du kan bruke dem.

Data

Vi vil ikke dele dine personlige data, dine gruppemedlemskap, dine interesser eller noe annet med noen tredjepart. Hvis du er et medlem i en organisasjon eller gruppe som bruker Truegroups, vil disse organisasjonene eller gruppene kunne aksessere noe av dine personlige data som hjemmeadresse, epost, fødselsdato, telefonnummer og familierelasjoner, som er relevante for deres behov.

Data om deg

Organisasjoner som du er medlem av, kan beslutte å laste opp noe data til Tjenesten som del av deres bruk av Tjenesten. Disse dataene vil kun bli tilgjengelige for den organisasjonen. Din epost-adresse og/eller telefonnummer kan bli lagt inn av andre brukere som ønsker å kommunisere med deg. Du kan blokkere denne kommunikasjonen om du ønsker det, og du kan ta steg for å slette din epost-adresse og/eller telefonnummer fra databasen om du ønsker det.

Reklame og annonseringer

Tjenesten leveres til deg uten noen reklame eller annonsering fra noen tredjepart, med mindre dine gruppe-eiere beslutter å inkludere slik markedsføring.

Bruk

Vi samler inn informasjon fra og om de enhetene du bruker for å ha tilgang til Tjenesten. Dette inkluderer IP-adresser, type nettleser, hva slags enhet du bruker, og identifikatorer på tvers av enheter. Dine enheter (avhengig av innstilling) kan også overføre lokasjonsinformasjon til Tjenesten.

Informasjonskapsler og andre teknologier

Vi bruker informasjonskapsler og pixel-tags for å tilby, forbedre, beskytte og promotere Tjenesten. For eksempel vil informasjonskapsler hjelpe oss å huske brukernavnet ditt til neste besøk, forstå hvordan du bruker Tjenesten og forbedre Tjenesten basert på denne informasjonen. Du kan sette din nettleser til å ikke akseptere informasjonskapsler, men dette kan begrense din mulighet til å bruke Tjenesten. Hvis våre systemer mottar et DNT:1 signal fra din nettleser, vil vi svare på det signalet som beskrevet her.

Sikkerhet

Vi er dedikerte til å holde din informasjon sikker og testet for sårbarheter. Vi vil også fortsette å jobbe med funksjonalitet som to-faktor autentisering, kryptering av lagrede filer og varsler når nye enheter og apps kobles til din brukerkonto.

Lagring

Vi vil oppbevare informasjon du lagrer i Tjenesten for så lenge som vi trenger for å kunne tilby deg Tjenesten. Hvis du sletter din brukerkonto, vil vi også slette denne informasjonen. Men merk: (1) Det kan være en forsinkelse i å slette denne informasjonen fra våre servere og back-up lagring; (2) vi kan lagre denne informasjon om nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser, løse uenigheter, eller håndheve våre avtaler; og (3) organisasjoner du er medlem av vil beholde noe informasjon som er kritisk for deres behov som for eksempel betalingsoversikt og samtykker.

Verden rundt

For å tilby deg Tjenesten, kan vi lagre, prosessere og overføre informasjon til lokasjoner rundt om i verden – inkludert utenfor ditt land. Informasjon kan også lagres lokalt på de enhetene du bruker til å aksessere Tjenesten.

Håndhevelse av lover

Truegroups er forpliktet til å tilpasse seg all relevant lovgivning, inkludert lovmessige ordre fra rettsvesen.

Vi kan revidere denne personvernerklæringen fra tid til annen, og vil publisere den nyeste versjonen på vår hjemmeside. Om en endring reduserer dine rettigheter betydelig, vil vi varsle deg.

Oppdatert 22. juni 2018